Website onder constructie

Huidscan Clinique Gent

De beste zorg voor uw huid

De 3D-huidscan is uitermate geschikt ter preventie van huidkanker. Een professionele bodymapping wordt aan iedereen aangeraden om een dermatologisch onderzoek van de beste kwaliteit te garanderen.

Vroegtijdig ingrijpen en erger voorkomen

Huidkanker

Huidkanker is één van de meest voorkomende vormen van kanker. Jaarlijks komen er in België 45.000 nieuwe gevallen bij. Eén op de vijf mensen zal voor de leeftijd van 75 jaar huidkanker ontwikkelen. Nog steeds wordt voldoende bescherming tegen de zon zwaar onderschat. Tot 2030 verwachten we dan ook een stijging van huidkanker met 68%.

Vroege detectie

Door minstens één keer per jaar een opname te maken kan snel en efficiënt worden ingegrepen bij minimale veranderingen in het huidoppervlak. Deze baanbrekende techniek van screening en monitoring signaleert de meest subtiele veranderingen in moedervlekken. Detectie van huidkanker kan hierdoor in de vroegste en meest geneesbare fase worden behandeld.

Veilig onderzoek

Het maken van een 3D-huidscan duurt slechts enkele minuten. Het is volkomen pijnloos, ongevaarlijk en er wordt géén gebruik gemaakt van stralings- of röntgenapparatuur.
Huidscan Clinique Gent levert via een beveiligd bestand de unieke beelden van uw huidscan aan uw behandelend dermatoloog of arts. 

Voor uw gezondheid

Laat een 3D-lichaamskaart maken van uw huid. De unieke huidscanner legt onmiddellijk het huidoppervlak en de lichaamsvorm in haarscherpe 3D-beelden vast. Een zekerheid voor de toekomst. Elk vlekje, iedere verandering wordt vastgelegd. De evolutie van moedervlekken en andere huidletsels worden zo doorheen de tijd zeer kwalitatief en efficiënt opgevolgd. 

bekijk onze video